От х:

Днес в x:

Почина братът на Michael Jackson, Tito Jackson

Tito Jackson почина на 70-годишна възраст.

За смъртта на американския певец и музикант, член на групата „Jackson 5“ и по-голям брат на Michael Jackson, съобщи семейният приятел и бивш мениджър Steve Manning пред Entertainment Tonight. Причината за смъртта не беше съобщена официално, но според Manning вероятно става дума за инфаркт по време на пътуване от Ню Мексико към Оклахома.

Тъжната вест потвърди пред сп. People племенникът му Siggy Jackson.

Миналата седмица Tito посети мемориал в Мюнхен, посветен на брат му Michael, преди концерт с братята му Jackie и Marlon Jackson.

Tito, с рождено име Toriano Adaryll Jackson, беше от оригиналните членове на Jackson 5. Групата става известна в края на 60-те години на миналия век с хитове като "I Want You Back", "ABC" и "I'll Be There".

По-късно са популярни като The Jacksons. Tito и братята му получиха звезда на Алеята на славата в Холивуд през 1980 г. и са въведени в Залата на славата на рокендрола през 1997 г.
В последно време Tito се изявяваше и като солов блус музикант.

Tito има трима сина Taj, Taryll и TJ. През 90-те години те стартираха музикална кариера като група под името 3T. Те публикуваха послание в памет на баща си. 

Източник: magic.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини