От х:

Днес в x:

Фондация „Българска памет“ награди свиленградските огнеборци

    Районна служба пожарна безопасност и защита на населението – Свиленград и заместник-кметът на общината Анелия Георгиева бяха отличени от Фондация „Българска памет“ за съществен принос за повишаване на пожарната безопасност и защита на населението. Това съобщиха от Община Свиленград.

    За професионализма на свиленградските пожарникари и справянето им с огромния пожар, бушувал на територията на общината това лято, основателят на „Българска памет“ д-р Милен Врабевски връчи на началника на противопожарната служба гл. инспектор Ивелин Тонев Годишната награда на фондацията – бронзова статуетка на цар Симеон Велики, грамота и парична премия, а за участието си в преодоляване на бедствието зам.-кметът Георгиева получи почетен плакет.

    Те бяха сред гостите на церемонията по откриване на учебната година на Образователен комплекс „Цар Симеон Велики“ към фондация „Българска памет“ в София. В тържеството участваха представители на Националната гвардейска част, Гвардейският представителен духов оркестър и оркестърът за народна музика на БНР.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини