От х:

Днес в x:

Сириец е с опасност за живота след пробождане от сънародник

Сириец е настанен в болница с опасност за живота, след като беше прободен в гърба от свой сънародник в Харманли, съобщиха от полицията. Пострадалият живеел на квартира в Харманли, а неговият нападател е от обитателите на Центъра за мигранти. Двамата се срещнали случайно в градски парк. Между тях отдавна тлеела вражда и мъжете се скарали за пореден път. 

Свадата прераснала в юмручен бой. В разгара му единият мъж е пострадал, след като е получил опасна рана в гърба.

Разследващите все още изясняват дали ударът е нанесен с нож или счупена стъклена бутилка, научи Haskovo.net от свои източници. 

Пострадалият е постъпил в харманлийската болница около 15:10 часа вчера. След преглед е транспортиран в болница в Пловдив с опасност за живота.

Нападателят е задържан до 24 часа, а срещу него е заведено досъдебно производство.

Това е поредният случай на скандали и саморазправи между мигранти в Харманли. Спречквания между тях има почти всеки месец. Най-сериозният инцидент е от лятото на миналата година. Тогава 35-годишен сириец наръга с нож смъртоносно свой сънародник след възникнал конфликт. 21-годишният обект на агресията почина на място. Убийството тогава стана на територията на Регистрационно-приемателния център в Харманли.

 
 
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини