От х:

Днес в x:

Мотоциклетист загина в Крумовградско при катастрофа

На територията на областта са възникнали 3 ПТП:

на 13.09.2024 г. на път в землището на с.Първица, общ.Кирково, водач на лек автомобил управляващ с несъобразена с релефа на местността и интензивността на движението скорост, изгубил контрол над МПС, излезнал извън пътното платно, блъснал пътен знак и попаднал в канавка. При ПТП не са пострадали граждани. Алкохолната проба е отрицателна. Съставен е АУАН;
на 14.09.2024 г. около 19.10 часа, на път в посока на движение от с.Горна кула към гр.Крумовград, водач на мотоциклет управляващ с несъобразена скорост се блъснал отзад в правилно движещ се лек автомобил. При ПТП е загинал водача на мотоциклета. Алкохолната проба на водача на лекия автомобил е отрицателна;
На 15.09.2024 г. на път в посока на движение от гр.Кърджали към гр.Джебел, водач на лек автомобил на десен завой изгубил контрол над МПС излезнал от пътното платно и се блъснал в скат. При ПТП не са пострадали граждани. Алкохолната проба е отрицателна. Съставен е АУАН.

На 16.09.2024 г. в РУ Джебел е образувано бързо производство срещу водач на лек автомобил, управляващ след употреба на алкохол – 1.81 промила. Лицето е задържано за срок до 24 часа.

В РУ Кърджали е образувано бързо производство срещу жител на общ.Кърджали, който на 15.09.2024 г. в гр.Кърджали предложил на полицейски служители сума в размер на 20 лева за да не извършат действия по служба, а именно - да не съставят фиш по ЗДвП.

Проверка за декларирани неверни данни по повод издаден електронен фиш за превишена скорост е образувана в РУ – Кирково. Жител на гр.Стара загора заявил, че автомобилът му „Опел“ е бил управляван от жена, а при преглед на снимковия материал е установено, че водачът е мъж.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини