От х:

Днес в x:

“Родопа” с домакинска победа над “Секирово” в Смолян

Изображение 1 от 2

    “Родопа” (Смолян) победи “Секирово” (Раковски) с 2:0 в домакински мач от 7-ия кръг на шампионата на Трета лига - Югоизточна група.

    Голмайстори за тима воден от Данаил Бачков са Захари Николов (15) и Михаел Кисьов (68). В мача бяха показани 9 жълти картона и два червени. “Родопа” играха близо 50 минути с човек по-малко, след като главният рефер Николай Запрянов изгони с директен червен картон вратаря Алекс Василев за недопустима игра извън наказателното поле. Ситуацията в 42-та минута принуди Бачков да извърши принудителна смяна, като играта напусна Захари Николов, а на негово място влезе Тодор Малинов, който пази до края на мача и се отличи с добри изяви. Мачът догледа от трибуните старши треньорът на “Секирово” Никола Домакинов, заради оспорване на съдийско решение. Запрянов показа първо един жълт картон за спор на тъч, последва втори и съответно червен картон за Домакинов в 49-та минута.

    Въпреки че “Родопа” бяха с 10 играчи на терена създадоха доста голови положения и не позволиха на противника да застраши вратата им.
    Капитанът Теодор Стефанов пропусна сам срещу вратаря, а Михаел Кисьов имаше шанс да вкара още едно попадение. Нападателят на “зелено-белите” се разписа и с асистенция при първия гол.

    “Заслужена победа за нашия отбор. Лошото, е че гостите изнервиха съдията и това се отрази на мача. С оглед на създадените ситуации, победата е напълно заслужена. Благодаря на момчетата за себераздаването”, коментира след срещата наставникът на тима от Смолян Данаил Бачков.

    Така след три равенства “Родопа” записа победа пред погледа на десетки фенове на Стадион “Септември”, които от своя страна изпратиха футболистите с аплодисменти към съблекалнята.
     

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини