От х:

Днес в x:

Джон Бон Джоуви спаси жена от самоубийство (видео)

Полицията благодари на музиканта и екипа му, че са предотвратили нещастен инцидент.

Джон Бон Джоуви предотврати нещастен случай, като убеди жена да слезе от парапета на мост в Нашвил, Тенеси, съобщава Би Би Си. За случая разказа полицията в Нашвил, откъдето споделиха видео, в което се вижда, че музикантът и екипът му говорят с жена, опасно надвиснала от пешеходния мост „John Seigenthaler“ над река Къмбърланд.

Това се е случило вечерта на 10 септември, казват от полицията. Съдейки по публикации в социалните мрежи, музикантът е бил на моста за снимките на музикален клип. На видеото в ютюб канала на полицията  се вижда, че Бон Джоуви и останалите работят с техника в единия край на моста, докато наблизо жена се държи от външната страна на парапета. Няколко души я подминават, но в един момент Бон Джоуви се приближава към нея. Маха с ръка на жената, след което я заговаря и след около минута явно я убеждава да се отдалечи от ръба на моста. Вече зад загражденията, музикантът я прегръща.

„Всички ние трябва да се грижим за безопасността на другия“, се казва в текст към видеото, споделено от полицията.

Клипът е бил качен в Ютюб и споделен във Фейсбук, но вече не се отваря с предупреждение, че е бил премахнат, защото нарушава правилата на общността на платформата за видеосподеляне. Записът обаче се разпространява в други канали.

Източник: http://ploshtadslaveikov.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини