От х:

Днес в x:

Над планините облачността от запад ще се увеличава, очакват се валежи

Днес преди обяд над повечето райони ще бъде предимно слънчево. Облачността от запад ще се увеличава. Около и след обяд на много места в Западна България ще има краткотрайни, временно интензивни валежи от дъжд, придружени с гръмотевици. В Източна България ще има повече слънчеви часове. В повечето райони ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад, като на север от планините, главно в следобедните часове, ще има и временно силни пориви. Максималните температури ще бъдат между 27° и 32°, за София - около 27°.

Над планините облачността от запад ще се увеличава. Около и след обяд в масивите на Западна България ще има краткотрайни, временно интензивни валежи от дъжд, на места придружени с гръмотевици. По високите части ще духа по-често силен вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 21°, на 2000 метра - около 14°.

Ясно е утрото на 13 септември в Смолян, температурата е 11 градуса. По-късно през деня ще се заоблачи, облаците постепенно ще се увеличават и се очакват краткотрайни, временно интензивни валежи. Максималната температура ще достигне 19 градуса.
 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини