От х:

Днес в x:

СУ“Йордан Йовков“ с инициатива „Подари надежда вместо букет“

От СУ“Йордан Йовков“ са подели инициатива насочена към пострадалите при пожарите села в страната това лято. На първия учебен ден ще бъдат поставени кутии за дарения в двора на училището. В тази връзка ръководството на школото е отправило призив към всички свои ученици и родители вместо да купят цветя, да дарят средства за тази кауза. Призивът е публикуван и на фейсбук страницата и сайта на училището.

„Подари надежда вместо букет!“

Уважаеми родители,

Скъпи ученици,

Първият учебен ден е вълнуващ момент за всяко едно семейство. Жестът към любимия учител  е важен и ценен, но няма нищо по-ценно от това да  върнем вярата в доброто!

След общо обсъждане и гласуване екипът на СУ „Й. Йовков“-Кърджали обявява кампания за набиране на средства за пострадалите при пожарите села. Инициативата ще премине под мотото - „Подари надежда вместо букет!“.

В деня на празника /16.09.2024г./  ще бъдат поставени дарителските кутии в двора на училището и във фоайетата на етажите на сградата, където всеки може да остави своето дарение!

Нека си припомним думите на обичания от всички поколения и докосващ всяка душа писател – Йордан Йовков: „Винаги съм наклонен да вярвам на хората, да виждам и да търся у тях преди всичко доброто.“

Директор на СУ „Й. Йовков“

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини