От х:

Днес в x:

Община Кърджали се присъединява към националната кампания „Да изчистим България заедно“

Служители на община Кърджали ще се включат в Националната кампания „Да изчистим България заедно“, която ще се проведе на  14 септември 2024 г./събота/.12-тото издание на инициативата „Да изчистим България заедно“  тази година ще се проведе под надслов „Да преобърнем играта!“.Кампаниятае най-мащабната доброволческа инициатива у нас, която продължава да работи в посока промяна на нагласите относно замърсяването, стимулиране на личностната отговорност и принос в грижата за планетата.

Служители от Общинска администрация ще почистят  нерегламентирано сметище до втория етап на парк „Арпезос Север“.  Сборен пункт – 10.00ч. пред сградата на общината.

Доброволци към ТИЦ-Кърджали също ще се включат в инициативата като се предвижда почистване на сметища  в районите на пътя към крепостта Моняк, местността Траса и Кьосевския залив.

Община Кърджали кани гражданите също да се включат в кампанията. Осигурени са ръкавици и чували, които могат да се получат в отдел „Опазване на околната среда“ в стаи 503 и 504 в Общинска администрация.


Това съобщиха от Община Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини