От х:

Днес в x:

Синът на Честър Бенингтън обвини „Линкин парк“, че изтриват живота на баща му

Синът на Честър Бенингтън обвини „Линкин парк“, че изтриват живота на баща му
Групата намери нов вокалист на мястото на фронтмена, който отне живота си през 2017 г.

Джейми Бенингтън, синът на покойния Честър Бенингтън, разкритикува „Линкин парк“, че групата е намерила нов вокалист на мястото на баща му. Новият им фронтмен ще бъде певицата Емили Армстронг, която направи дебюта си с тях на 5 септември, отбелязва „Варайъти“. 

Честър Бенингтън сложи край на живота си през 2017 г. Сега „Линкин парк“ искат да се завърнат на сцената – с нов албум и турне. Огорчението си от този факт Джейми Бенингтън изрази в Инстаграм в стори (публикацията, достъпна само в продължение на 24 часа). В нея той казва, че Майк Шинода, съосновател на „Линкин парк“, „тихомълком изтри живота и наследството на баща ми по време на международния месец, посветен на превенция на самоубийствата“.

Отделно от това Бенингтън изтъкна някои спорни моменти от биографията на новата певица, включително нейни връзки със Сциентоложката църква и изказвания в подкрепа на актьора Дани Мастерсън, който през 2023 г. получи 30 години затвор за изнасилването на две жени. „Линкин парк“ „се провали в това да се отнесе към опасенията на широката си фен база“, допълва Джейми, и най-новите промени „не са нещо, към което хората трябва да се аклиматизират“. Групата е „предала доверието на почитателите си“, допълва още той:

„Те ви вярваха, че вие ще бъдете зрели. Ще бъдете промяната. Защото обещахте, че такова е вашето намерение. Но сега сте само сенилни и дебелокожи“.

Ден след публичното си представяне като част от „Линкин парк“ Армстронг също коментира подкрепата си за Мастерсън и заяви, че съжалява, че някога го е считала за свой приятел. След обявяването на присъдата му тя не е комуникирала с него:

„Искам да го кажа възможно най-ясно: не оправдавам тормоза и насилието над жени и съчувствам на жертвите на тези престъпления“.

Новият албум на „Линкин Парк“ ще излезе на 15 ноември. Турнето им ще бъде кратко със спирки в Лос Анджелис, Ню Йорк, Лондон, Хамбург, Сеул и Богота.

Източник: http://ploshtadslaveikov.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини