От х:

Днес в x:

Ученици от СУ "Владимир Димитров-Майстора" получиха писмо от Негово Величество крал Чарлз III

Учениците от СУ "Владимир Димитров-Майстора" в град Кърджали с гордост обявяват, че получиха отговор на писмото, което изпратиха до Негово Величество крал Чарлз III. Учениците, ръководени от своята учителка по английски език г-жа Х.Мустафа, работиха заедно, за да напишат писмо до кралското семейство, в което изразиха своята подкрепа и интерес към британската култура.
Това писмо е особено специално за училището, тъй като е второто, което получават от британското кралско семейство. През 2022г. учениците бяха получили отговор и от Нейно Величество кралица Елизабет II, което остава незабравимо събитие за всички в училището.
„Изключително сме горди и развълнувани да получим писмо от крал Чарлз III. Това е невероятно признание за нашите ученици и доказателство, че техният интерес и уважение към английската култура не остава незабелязан,“ коментира г-жа Х.Мустафа, учителка по английски език в СУ "Владимир Димитров-Майстора".
Училището ще запази писмото като ценен спомен и вдъхновение за бъдещите поколения. Този обмен с кралското семейство продължава да насърчава учениците да изучават чужди езици и да се интересуват от световните култури.
Диляна Митова
Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини