От х:

Днес в x:

Дивна и Mария Илиева поставиха фантастичен финал на празничната седмица на Хасково

    Невероятен празник на Хасково. Над 8 000 души пяха, танцуваха и се забавляваха на празничния концерт в Деня на Хасково – 8 септември.

    „Щастлив съм, че сме заедно, на тази най-свята за града ни дата – 8 септември“. С тези думи кметът на Хасково Станислав Дечев се обърна към хасковлии. „Сигурен съм, че тук ни е събрала любовта ни към Хасково. Защото Хасково е нашият дом. Тук живеят нашите семейства, тук растат децата ни, тук са нашите родители. И като добри стопани всички ние влагаме сили и енергия за нашия град. Защото всичко хубаво в Хасково се случва, благодарение на усилията на всеки един от нас. Затова искрено Ви благодаря, че работим заедно, за да бъде нашият град все по-красив. Пожелавам Ви бъдете здрави, да се радвате на щастливи семейства и да продължавате да носите Хасково в сърцето си! Заедно доказахме, че Хасково може! Честит празник, Хасково!“, каза под бурните аплодисменти на хиляди хасковлии кметът Станислав Дечев.

    Безмерно талантливата Дивна и ненадминатата Мария Илиева поставиха фантастичен финал на празничната седмица на Хасково, посветена на Рождество Богородично – Ден на Хасково. Разкошни фойерверки озариха небето на Хасково, за да е паметен и неповторим този ден.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ан
      Анчо
      11 -1
      09:20, 9 сеп 2024
      То само дечурлига.
      • Ф
        Ф
        6 0
        12:30, 9 сеп 2024
        Другите гледат мач😏
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Случаен виц

    Последни новини