От х:

Днес в x:

Близо 37 хиляди кърджалийци са посетили офиса на НАП до края на август

Близо 37хиляди граждани са посетили офиса на НАП в Кърджали от началото на 2024 година до края на август.  Средно на ден служителите на офиса са обслужвали по 250 клиента.

 15 000 плащания на данъчни и осигурителни задължения през ПОС терминалите са регистрирани в автоматичната система за управление на опашкитеза осемте месеца на годината. Уточняване на здравноосигурителен статус е също сред най-ползваните услуги. За нея са регистрирани 5 520 изтеглени номера.

Над 5000 са подали данъчни и осигурителни декларации, сочат още данните от системаза управление на опашките. 3 000 кърджалийци са посетили офиса на НАП, за да направят справка за възникнали задължения.

      2 150 клиенти са поискали и са получили персонални идентификационни кодове, а 1 470 са заверените европейски документи на работещи лица в страни от Европейския съюз. 

       Автоматичната система за управление на опашките е отчела 6,47 минути време за обслужване на един клиент от служителите в офиса, а времето за изчакване е в рамките на 4 минути.

Това съобщиха от НАП-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини