От х:

Днес в x:

Представиха списание „CODIFY sport ХАСКОВО“ в двора на Кирковото училище

    Официално представиха списание „CODIFY sport ХАСКОВО“ в красивия двор на Кирковото училище. Издателят и вдъхновител на CODIFY Станислава-Владимира Станкова посрещна десетки приятели и гости.

    „Това, че сте тук означава, че работим заедно и създаваме общност на културни ценности. Наричат списание CODIFY иновация в комуникацията, защото нашата мисия е да застъпваме грамотността и посредством нея да създаваме истински човешки взаимоотношения“, каза тя и благодари на Община Хасково, на домакините на събитието от РИМ Хасково и на всеки един, който е приел да бъде част от общността CODIFY.

    „Всички тези личности не само приеха да присъстват в списанието, но споделиха себе си чрез послание и мисъл за техния път и какво трябва да бъде поведението на всички млади хора“, сподели издателят.

    Гости на представянето на „CODIFY sport ХАСКОВО“ бяха кметът на община Хасково Станислав Дечев, заместниците му Мария Вълчева и Динко Тенев, представители на институции, именити хасковски спортисти, творци и представители на спортни клубове и неправителствени организации.

    Почетният гражданин на Хасково Ваня Дерменджиева - една от най-успешните български баскетболистки, бе сред специалните гости на премиерата на „CODIFY sport ХАСКОВО“.

    „Уважавам хората, които са постигнали нещо в живота и оценяват това, което другите са постигнали. Благодаря Станислава-Владимира Станкова, която прави нещо невероятно, за да съществува подобен вид културна ценност. Поздравявам всички и с удоволствие ще се включвам в следващи стойностни събития, за да бъда достойна гражданка на Хасково“, каза Ваня Дерменджиева.

    Кметът на Хасково Станислав Дечев благодари на инициатора, автор и вдъхновител на CODIFY. „Щастлив съм, че има такива събития. Затова винаги съм правил всичко възможно те да се случват. Списание CODIFY представя успелите хора на Хасково. И защото писаното остава, всички, които са в кориците на изданието, ще останат, за да четат идните поколения кой и какво е постигнал за нашия град“.

    Един от авторите на изданието е Лора Стаматова. Тя сподели своята връзка със списанието и личната си история със Станислава-Владимира Станкова. 

    „CODIFY sport ХАСКОВО“ се издава по програма Културни инициативи на Община Хасково.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини