От х:

Днес в x:

Вентилатор за баня подпали къща в Ефрем, изгоряха 4 постройки в Оряхово

Пожар, пламнал в баня, изпепели къща в Харманли, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

В 14:55 часа вчера на спешния телефон е позвънила 59-годишна жена. Тя съобщила, че къщата й в село Ефрем е изгоряла след пожар. Пламъците тръгнали от самозапалил се вентилатор в банята. Изгоряла е цялата къща с площ около 60 кв.м. Няма данни за престъпление.

4 необитаеми постройки са изгорели при пожар в любимчанското село Оряхово, съобщиха още от МВР. Пламъците са възникнали в сухи треви на пасище във вторник, в 12 часа, в землището на селото. От пожара са изгорели необитаема къща и три стопански постройки, собственост на 52-годишен от селото.

Изгорели са и складирани в близост до имота 32 бали люцерна, 20 бали просо и 50 бали сено със собственик мъж от селото на 45 години. По данни на огнеборците, най-вероятната причина за пожара е изхвърлен боклук и стъкла на пасището. Образувано е досъдебно производство.

Същия ден е имало и пожар в ивайловградското село Свирачи в посока село Орешино. Там пожарът е възникнал на изхода на селото, в резултат на който са изгорели около 15 дка сухи треви и храсти.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини