От х:

Днес в x:

Безплатни очни прегледи и специални оферти на 10 септември в хасковската оптика VISION

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Безплатни очни прегледи, изгодни предложения на диоптрични рамки и стъкла, както и на избрани модели слънчеви очила са подготвили за хасковлии и гостите на града на 10 септември в оптика VISION (пл. Свобода, ул. „Патриарх Евтимий“ 1). За профилактичното обследване на зрението е необходимо предварително записване на телефон 038 536 062.

„Превенцията на очното здраве е от изключителна важност, независимо от възрастта ни прегледите трябва да са регулярни. В оптиката предлагаме постоянно безплатни прегледи при направена поръчка, но кампанийните ни оферти имат за цел освен да бъдат изгодни ценово, така и да са в полза на хората. Избрахме 10 септември, защото отпуските почти приключиха, вече се настройваме за по-хладното време, предстои застояване пред телевизора, компютъра, телефона, а и сме на прага на новата учебна година. Казано накратко - очите ни ще имат своите предизвикателства и е добре да знаем как да се подготвим за светлината от екраните, изкуственото осветление, четенето и писането“, споделят от хасковската оптика. Най-честите оплаквания, след които се търси офталмолог са главоболие и напрежение зад очите, става ясно от думите на екипа на VISION. „При децата профилактичните прегледи са задължителни, защото всяко отклонение, открито навреме, е по-лесно обратимо. С навлизането на технологиите в ежедневието им, очите се натоварват неимоверно и това води до неприятен дискомфорт за малчуганите, но и за тийнейджърите“, допълват още те.

На 10 септември (вторник), от 9.30 до 17.00 часа, всеки записал предварително своя час за преглед ще може да се възползва и от ексклузивни оферти, а допълнителни промоционални цени ще има за ученици и учители.

Оптика VISION работи с екип от доказани специалисти, разполага с модерна апаратура, работи със Здравната каса и поддържа богат асортимент от марки и модели стъкла, рамки и слънчеви очила.

 

Видеа по темата

Последни новини