От х:

Днес в x:

Основен играч на „Саяна Хасково“ отпадна от състава преди дербито с „Черноморец“

Утре от 17:00 часа на градския стадион в Хасково „Саяна Хасково“ приема „Черноморец“. Двубоят е отложени от четвърти кръг на Трета Югоизточна лига.

Срещата е от изключително значение за домакините. Тимът на Хасково не стартира по най-добрия начин новия сезон и след 4 изиграни срещи е с актив от едва 4 точки. Сега предстои едно от големите предизвикателства за червено-белите. При победа тимът на Живко Желев ще натрупа самочувствие и ще се върне в борбата за челната позиция. На този етап хасковлии са 15-ти, а „Черноморец“ е втори в таблицата.

„Само победа ни устройва. Мачът е важен. Ако победим, ще се върнем в битката в първенството. Имаме нашите шансове“, коментира за Haskovo.net старши треньорът на „Саяна Хасково“ Живко Желев.

Наставникът допълни, че в предстоящия двубой няма да може да разчита на двама свои играчи. За съжаление на специалиста извън игра ще бъде един от основните му футболисти от началото на сезона - Теодор Димитров, който отбеляза и един от головете при победата с 1:2 в предишния кръг над „Розова долина“. Димитров е претърпял вирусно заболяване.

Беркай Халил също няма да може да участва в мача. В игра се завръща плеймейкърът Красимир Илиев, който пропусна гостуването в Казанлък. В групата ще бъде и Боримир Карамфилов, който обаче все още не е на 100% готов за игра.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    12
    1234
    2 -1
    16:14, 3 сеп 2024
    Колко струват билетите за мача???
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини