От х:

Днес в x:

Завърши традиционният турнир по плажен волейбол за юноши и девойки за купа "ЕМОНА” в Кърджали.

Изображение 1 от 2


    Завърши традиционният  турнир по плажен волейбол за юноши и девойки  за купа "ЕМОНА” в Кърджали.
    Участваха общо 12 отбора, 6 при юношите и 6 при девойките, всички родени след 1 януари 2008г.
    В класирането при юношите купата остана в Кърджали благодарение на безапелационната игра на двойката
    Милко Багдасаров и Марти Карабашев, а на второ и трето място се класираха съответно варненската двойка Никола Градинаров и Илкай Шабан и Орлин Друмев и Самуил Костов от Добрич - Варна. 
    При девойките доминация на представителите на морската столица, като първо място заеха Ерия Рашкова и Алара Изетова от Варна, второ - Габриела Тодорова и Алексия Стоянова, също от Варна, а на трето се наредиха Ивета Йорданова и Кристина  Мандраджиева от Кирково. 
    За най-полезни играчи (т.нар. MVP) на турнира бяха обявени Марти Карабашев и Ерия Рашкова. За най-добър нападател наградата взе Никола Градинаров, а за най-технични състезатели наградите отнесоха Милко Багдасаров и Габриела Тодорова. В категория Най-талантливи призовете бяха за Орлин Друмев и Ивета Йорданова.
    Организаторите бяха поздравени от присъстващите любители на волейбола за перфектната организация на турнира. Публиката бе възнаградена с качествена игра от страна на всички състезатели, особено по време на финалния сблъсък Варна - Кърджали при юношите.  “Много оспорван финал, завършил 2:1 за кърджалийския тандем!”, коментира емоционално президентът на ВК “Арда - Кърджали” Милко Багдасаров, който е и председател на Комисията по плажен волейбол към Българската федерация по волейбол. Той връчи медалите на победителите, а купите и специалните награди връчи собственикът на кораб “Емона” Мирослав Шопов. 
    Нешка Шопова

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини