От х:

Днес в x:

Младите надежди на ФК „Хасково“ с шампионска титла от турнир в Асеновград

    Младите футболисти на ФК „Хасково“ с президент и треньор Илиан Киряков станаха шампиони в турнира „Краси Костов“, провел се от 29 август до 1 септември в Асеновград.

    В груповата фаза те победиха ФК „Шампион“ (Стара Загора) с 5:1 и загубиха от ФК „Арда 1924“ (Кърджали). На полуфинала завършиха наравно в редовното време и победиха на дузпи ФК „Кърджали“, като вратарят Онур Юсеин спаси две от дузпите. На финала се изправиха отново срещу ФК „Арда 1924“ (Кърджали) и постигнаха победа с 3:2, като четири минути преди да края на мача губеха с 1:2, но успяха да обърнат резултата в своя полза след успешното включване в игра на Радослав Александров, който помогна на Антоан Якимов да отбележи два от решаващи голове за крайното 3:2.

    Голмайсторът Антоан Якимов се отличи и с индивидуална награда за най-добър нападател на турнира.

    Групата от футболисти взели участие: Онур Юсеин, Толга Мурад, Калоян Димитров, Джесур Халим, Антоан Якимов, Георги Демирев, Радослав Александров, Мартин Иванов, Георги Илчев.

    Това е първи спечелен турнир за децата. От ръководството на клуба изказват благодарности на родителите за отзивчивостта и подкрепата към всички деца.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини