От х:

Днес в x:

Ясни са победителите от Турнира по тенис по повод Празника на Димитровград

Изображение 1 от 5

    Ясни са победителите в Турнира по тенис на корт организиран по повод Празника на Димитровград. Победители в двойките са Георги Славов/Йоан Гаргов от Хасково. На второ място се класира двойката Даниел Бонев/Диян Димов от Димитровград, а трети в надпреварата с равен брой точки станаха двойките Радослав Бонев/Павел Георгиев от Димитровград и Станислав Манолов/Ивайло Андонов от Харманли и Димитровград. 

    Във финала на сингъл от турнира по тенис на първо място се класира Станислав Манолов от Харманли, на второ място е димитровградчанинът Ивайло Андонов, трето място отново с равен брой точки са димитровградчаните Веселин Апостолов и Даниел Петков.

    42 участници от различни градове от страната участваха в традиционния турнир по тенис на корт, в който се изиграха повече от от 40 срещи. 

    Тази вечер от 17.00 часа на корт 1 младата надежда на българския тенис до 16г. Мартин Бонев ще направи специален демонстративен мач за своите съграждани по повод празника на града. Димитровградчанинът, който е един от тримата българи попаднали в топ 100 на класацията "Тенис-Европа" ще играе срещу Кристиян Митев от Хасково. Срещата обещава да е атрактивна.  Всички желаещи да я наблюдават са добре дошли.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини