От х:

Днес в x:

Стотици деца и родители изпълниха днес преди обед централната алея на детския празник

    Стотици деца и родители изпълниха днес преди обед централната градска алея на детския празник "Есенен парад" по повод Празника на Димитровград. 

    Пешеходната алея се превърна в място за игри, забавления, работилници и песни в специално подготвения  за децата празник, в който се запознаха по интересни за тях начини с изобилието на различните плодове и зеленчуци от есенното плодородие. 

    Децата с интерес играха в интерактивната игра „Весела градинка“, в която събираха, сортираха и теглиха есенни плодове и зеленчуци и научаваха как се прави зимнина. 

    В разнообразните Арт работилнички „Сръчни ръчички” малчуганите сами си изработваха цветни и разнообразни изделия като слънчогледи, таралеж, есенен венец, гъсеничка, ветрило "есенно листо", охлюви и оцветяваха тематични гипсови фигурки. 

    Огромен интерес предизвика и специално организираният за тях кът за "Рисуване и лимонада". Разбира се, така любимото на всички малки наши съграждани рисуване на лица отново бе сред най-посещаваните места от празника. Щастливи спомени със снимки запечатваха страхотните емоции от празника. Огромни плодове и зеленчуци предизвикаха малчуганите в игра и смях. За всички имаше и вкусен сладолед.  От сцената на събитието за имаше театрално представление.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини