От х:

Днес в x:

Напрежение в „Бояна“ и опит за нахлуване в сараите

Това се случи малко след 14 ч.

Напрежение в „Бояна“ и опит за нахлуване в сараите. На място се чуха възгласи „Мафия“ и скандирания „ДПС“. Органите на реда блокираха пътя към имота с полицейски бусове.

Преди да се стигне до сблъсъците, на поддръжниците на Доган беше съобщено от полицията, че ако районът бъде отцепен така, че да може да има достъп до вратата на имота, синът на почетния председател на ДПС Демир Доган и представители на партията ще могат да влязат вътре, за да проверят какво се случва. Районът беше отцепен, но близките до Доган така и не бяха допуснати да влязат в сарая в „Бояна“. Именно това доведе до опита за нахлуване. Към момента няма информация за пострадали хора, при сблъсъците обаче човек беше паднал на земята.

Синът на Доган дойде на мястото по-рано. Според близките на почетния председател на ДПС той трябва да бъде допуснат в имота. Мотивите са, че вътре има собственост на баща му.

Поддръжници на почетния председател на ДПС прекараха нощта пред дома му в „Бояна“. Дотук се стигна, след като бившият му съдружник Данаил Папазов обяви, че имотите в „Бояна“ и в Росенец са на дружествата „Хермес Солар“ и „Делта Епсилон“, на които той е краен собственик и съответно почетният председател трябва да ги напусне.

 

Източник: nova

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини