От х:

Днес в x:

Насрочиха за следващата седмица отложения мач на „Саяна Хасково“ с „Черноморец“

    Отложеният мач от 4-ти кръг на Трета Югоизточна лига между отборите на „Саяна Хасково“ и „Черноморец“ ще се играе следващата седмица. Това научи Haskovo.net. Двубоят ще е в сряда (4 септември) от 17:00 часа на стадион „Хасково“. От ръководството на домакините вече са получили писмо от БФС, с което се насрочва датата на срещата от футболното първенство. Припомняме, че двубоят бе отложен, защото двама играчи на „Саяна Хасково“ бяха включени в сборния състав на Югоизточна България, който участва в традиционния турнир „Преглед на талантите от Трета лига“ .

    Преди този сблъсък хасковлии ще имат нова тежка задача. Утре тимът гостува на стартиралия с две победи и едно равенство тим на „Розова долина“. Срещата в Казанлък ще е от 18:00 часа. Двубоят е много важен за тима на Живко Желев, който не започна сезона по най-добрия начин. На този етап червено-белите са с две поражения и едно равенство.

    „Отиваме за победа. Крайно време е вече да отбележим попадение и да стигнем до успеха“, коментира пред екипа ни членът на Управителния съвет на „Саяна Хасково“ Делчо Корчев.

    В предстоящия мач старши треньорът Живко Желев няма да може да разчита на четирима свои играчи, поради различни причини. Това са Боримир Карамфилов, Красимир Илиев, Христо Бойков и Беркай Халил.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини