От х:

Днес в x:

Дете и още петима пострадаха при катастрофи в Хасковско за ден

Общо 6 души пострадаха при три катастрофи в Хасковска област вчера, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

С леки контузии е водачка след инцидент в Харманли. Вчера в 7:45 часа на кръстовището между улиците „Александър Стамболийски“ и „Балкан“, 74-годишна е управлявала „Фолксваген“. Без да се съобрази с пътен знак „Стоп“ е навлязла в кръстовището, където е ударила „Мерцедес“, шофиран от харманлийка на 75 г. Пробите и на двете са отрицателни. Пострадала е леко водачката на „Мерцедеса“, която е прегледана и освободена за домашно лечение.

Както вече писахме, при друг инцидент след село Конуш пострадаха три жени и дете. В 13:30 часа вчера 28-годишна хасковлийка се е движила с „Ланчия“, на която е загубила контрола, навлязла е в насрещната лента за движение и се е ударила челно в лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 54-годишен от кърджалийското село Панчево. От произшествието са пострадали водачката и пътуващите в нейната кола пътници - жена на 46 г. и 3-годишно момченце, возещо се на задната седалка. Тримата са без опасност за живота. От „Фолксвагена“ е пострадала 50-годишна пътничка от село Панчево, която е транспортирана за лечение в хасковската болница с опасност за живота. Пробите на водачите са отрицателни. Образувано е досъдебно производство.

Третото произшествие стана в 18 часа преди кв. „Болярово“ в посока Хасково, за което Haskovo.net също писа. 28-годишен е шофирал „Ауди“ и е загубил контрол над управлението му. Излязъл е вдясно от платното и се е преобърнал в нива, след което отново се е върнал на пътя. Момчето е прегледано и освободено за лечение в дома си. Пробите са му отрицателни. Съставен му е акт.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини