От х:

Днес в x:

Дете и жена пострадаха при катастрофа на околовръстния път край Хасково

    Момиче на 12 години и жена пострадаха при катастрофа на околовръстния пътния път край Хасково. Инцидентът стана днес следобед.

    Майката и детето са пътували в лек автомобил „Сеат“ с великотърновска регистрация. Зад волана на колата бил бащата, който се отървал без наранявания и беше на мястото на инцидента. Те пътували в посока от булевард „Освобождение“ към кръговото до „Практис“. Таткото заяви, че се е движел в дясната лента, но отсреща се появил джип БМВ също с великотърновска регистрация, който навлязъл в неговата лента. Водачът на „Сеата“ понечил да избегне челния удар, отклонявайки се вдясно на път, но не успял. При сблъсъка джипът изхвърчал в крайпътната канавка. Возещите се в него мъж и жена останали невредими.

    Возещите се в „Сеата“ жена и дете са откарани с линейка в хасковската болница, без опасност за живота. Майката се оплакала от болки в кръста, а детето имало болки в корема.

    На мястото на инцидента имаше пътни полицаи за изясняване на случая. Движението в района беше временно затруднено. Предстои изясняване причината за сблъсъка. Двамата шофьори са тествани за алкохол, но промили не са отчетени. Предстои да бъдат проверени и за употреба на наркотици.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ца
      Цар Симеон търновски
      7 -8
      16:19, 26 авг 2024
      Тия търновчани се имат за състезатели като от рали "Стари Столици" ! А тоя с бавареца от расов автомобил стана на скопена топка ламарини и е много подходяща за с краб и автоморга.
    • 2
      Ха
      хакинен
      1 0
      09:55, 27 авг 2024
      точно в този участък скоростта е ограничена до 70, но понеже е нанадолнище повечето ускоряват до 100 и повече, така е направил и тоя със сеата и вероятно той е бил в платното на бмв-то, защото то е почти два пъти по-тежко и е в канавката и няма какво да прави в другата лента, освен ако не изпреварва
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини