От х:

Днес в x:

Добре дошли в „Тази стая“ на Дара Екимова

Дара Екимова няма никакво намерение да забавя темпото. Само седмица след като обяви дебютния си студиен албум с нестандартна музикална интродукция „Ако целувам за последно“, тя представи и едноименния сингъл към проекта – „Тази стая“.

Изпълнителката описва песента като емоционалното ядро на албума. Метафора за мястото, на което човек се изправя лице в лице с най-дълбоките си страхове и надежди. Там, където водим вътрешните си разговори и където несигурността и тъмнината се превръщат в сила и светлина.

„Това е една от любимите ми песни в албума. Чувствам се много свободна в нея. По създаването ѝ, както и по още няколко парчета в албума, работих с музикалния продуцент Kay Be, което е едно от най-вълнуващите неща, които са ми се случвали през последната година“, разказва Дара Екимова.

„Тази стая“ излиза и с музикална визуализация, олицетворяваща вътрешното пространство, което всеки човек създава за себе си, за да се справи с предизвикателствата на живота.

Дебютният албум на Дара Екимова излиза на 4 октомври и ще включва цели 16 песни, сред които хитовете „Дишам“ и „Славата“, както и 14 чисто нови парчета. Най-големите фенове и любители на музиката на Дара Екимова вече могат да поръчат „Тази стая“ предварително на винил и CD ТУК. Първите меломани, които заявят своето копие, ще получат специален достъп до предварителното преслушване на албума. Събитието ще се проведе на 27 септември в клуб „Строежа“, където гостите ще имат възможността да чуят всичките 16 песни от колекцията преди официалната ѝ премиера.

Източник: bgradio.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини