От х:

Днес в x:

"Есенен парад" ще зарадва децата за празника на Димитровград

На 1 септември 2024г. от 10.30ч. централната градска алея по бул. "България" ще се превърне в място за игри, забавления, работилници и песни за децата в специално подготвения  Детски  празник „Есенен парад” , по време на който ще се запознаят по интересни за тях начини с изобилието на различните плодове и зеленчуци от есенното плодородие.

В интерактивна игра „Весела градинка“ децата ще събират, сортират и теглят есенни плодове и зеленчуци, от които ще правят компоти и туршии. Няколко Арт работилнички „Сръчни ръчички” ще предоставят на малчуганите забавленията сами да си изработват цветни и разнообразни изделия като слънчогледи, таралеж, есенен венец, гъсеничка, ветрило "есенно листо", охлюви и ще оцветяват тематични гипсови фигурки. Още един забавен кът ще очаква децата на празника, които обичат да рисуват. Те ще могат да правят това приятно занимание докато пият вкусна плодова лимонада в къта "Рисуване и лимонада". Разбира се, така любимото на всички малки наши съграждани рисуване на лица отново ще ги очаква и този път.

Специални кътове за снимки ще предоставят възможност за запечатване на страхотните емоции от празника. Огромни плодове и зеленчуци ще бъдат един от декорите за това вълнуващо преживяване. А, за къде е празник без лакомства? В края на лятото и по повод празника на Димитровград за децата ще има вкусен сладолед. Н а сцената на събитието за най-малките ни съграждани ще се играе детската  постановка „Есенен парад“ на театър „Весел“ от град Велико Търново. 
 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини