От х:

Днес в x:

Sabrina Carpenter представи шестия си албум „Short n' Sweet“

Sabrina Carpenter представи шестия си албум „Short n' Sweet“ - една от най-очакваните музикални колекции това лято. Премиерата днес е кулминацията на една забележителна година за поп звездата. С два хита от проекта, „Espresso“ и „Please Please Please“, Sabrina влезе в историята като първата изпълнителка, оглавила едновременно класациите Billboard Global 200 и Global с две различни парчета. В колаборация с носителите на награди „Грами“ Jack Antonoff и Amy Allen, „Please Please Please“ е първият ѝ #1 в Billboard Hot 100. Наред с други постижения, „Espresso“ е третата песен, най-бързо достигнала 1 милиард стрийма в историята на Spotify. 

Новият албум включва общо 12 трака, сред които „Taste“, „Good Graces“ и „Coincidence“, която събра Carpenter с авторите на песни Amy Allen и Julia Michaels. Феновете на 25-годишната изпълнителка ще могат да чуят и допълнително, 13-о парче, от „Short 'n Sweet“, озаглавено „Needless to Say“, в специална, лимитирана версия на албума, достъпна само на винил. Sabrina обясни заглавието на колекцията пред Zane Lowe от Apple Music:

„Нарекох го „Short n' Sweet“ по няколко причини. Замислих се за най-кратките ми връзки и как именно те са ми повлияли най-много. Мисля, че благодарение на житейския опит, на примирението, на грешните шеги, сега наистина съм намерила това място, където определено не съм постигнала всичко и не знам всичко, но съм наистина щастлива и се чувствам комфортно в тялото и в ума си“.

В Обединеното кралство Sabrina постигна рядък успех и стана един от малкото изпълнители (Justin Bieber, Ariana Grande и Ed Sheeran), успели да заемат първо и второ място в британската класация. През следващия месец Sabrina ще започне северноамериканската част от турнето си „Short n' Sweet“. Предвидени са и дати в Европа. 

Източник: magic.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини