От х:

Днес в x:

Барабанистът Daniel Platzman обяви, че напуска Imagine Dragons

Дългогодишният барабанист на Imagine Dragons – който се присъедини към групата през 2011 г. – обяви в социалните мрежи, че напуска групата. Той написа: „След невероятно пътуване от повече от десетилетие, ще напусна невероятната Imagine Dragons. Исках да споделя най-дълбоката си благодарност към вас, феновете, за вашата непоколебима подкрепа и споделяне на радостта от музиката с мен.”

Той продължи, обяснявайки причината за напускането си: „Свързването с всички вас наистина беше връхната точка на тази глава. Вълнувам се, че скоро ще мога да споделя повече за проектите, по които работих усилено през последните няколко месеца, съсредоточен върху най-голямата ми страст: музика за филми и композиране. Обещавам, че ще научите първи. Останете на линия.“

Imagine Dragons не обявиха заместника на Platzman до време на публикуването. Въпреки това си струва да се отбележи, че изглежда няма никакви лоши чувства, свързани с напускането на Platzman, тъй като басистът и кийбордистът на Imagine Dragons коментират подкрепящо „Love you Platz!“ на съобщението на барабаниста.

Platzman участва в пет от шестте албума на групата. Бандата издаде новия си албум „LOOM“ в края на юни. Той включва песни като „Wake Up“, „Nice To Meet You“ и „Eyes Closed“. Platzman не е включен в албума.

Източник: rockthenight.eu

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини