От х:

Днес в x:

Водачка на „Волво“ се удари в кола и се обърна, велосипедист се блъсна в „Мерцедес“

Водачка пострада при инцидент на пътя между харманлийските села Поляново и Брягово, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Вчера в 13:10 часа 40-годишна от Любимец се е движила с „Волво“. При изпреварване на лек автомобил „Рено“, управляван от 24-годишен димитровградчанин и връщането й в дясната лента за движение, жената е ударила с предната част на колата си изпреварвания автомобил. От удара, „Волвото“ се е преобрнало на пътя и е застанало напречно на платното. Водачката е прегледана в МБАЛ Хасково и освободена за домашно лечение. Пробите на шофьорите са отрицателни. Съставен й е акт.

Още едно произшествие са регистрирали в Районното управление в Харманли вчера. В 18:45 часа на кръстовището между улиците „Асен Златаров“ и „Иван Вазов“ в града, 55-годишен велосипедист не е спрял на пътен знак „Стоп“, навлязъл е в кръстовището и с предната част на колелото си се е ударил в задната част на „Мерцедес“, шофиран от 30-годишен харманлиец. Пострадалият велосипедист е прегледан и освободен за лечение в дома си. Пробата му за алкохол е отчела 0,58 промила. Съставени са 2 акта.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини