От х:

Днес в x:

СОНИК СТАРТ закриха Лятната академия

    Потребителите на ЦОП и ЦСРИ, децата от ЦНСТДБУ Първомай, родители, близки, приемни родители, гости, деца от града  и специалните гости- две сборни групи деца  от ДГ "Марица" гр. Първомай-, днес   се насладиха на летни развлекателни игри с  балони, гатанки, вода, детски боулинг, рисуваха върху стреч фолио, пресъздаваха образи на герои от приказки и филми в боди арт ателие, правиха си весели детски временни татуировки, състезаваха се по отбори -червени и зелени, играха гимнастика за тонус, завъртяха кръшно хоро в централния парк на град Първомай.

    Някои от гостите участваха в инициативата "Майстори в Сладкишница", направиха вкусни плодови десертчета и ги подариха на гостите.

    А най-активните, тези, които присъстваха на всички 5 занятия през месеците юли и август, получиха грамоти за активно участие в Лятната академия на  СОНИК СТАРТ 2024! Те научиха много за пътя на зрънцето до хляба, придобиха представа за държавността, символите за държавност и правото, днес 22.08.2024 г.

    Екипите на ЦОП и ЦСРИ Първомай благодарят на всички участници, родители и близки на децата, пожелават им най-добрия старт в училище през новата учебна година  и се надяват следващото лято отново да дойдат и да се забавляват с още по-интересни и весели игри!

    Източник: Parvomai.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Последни новини