От х:

Днес в x:

Осемте пострадали при катастрофите в Хасковско са освободени за домашно лечение

Осемте пострадали при двете катастрофи в Хасковска област вчера са освободени за домашно лечение, информираха от МВР.

При единия инцидент бяха ранени 7 души. Произшествието стана в 11:25 часа вчера на пътя село Манастир – Хасково, край птицекомбината. 54-годишен хасковлия е шофирал фирмен товарен „Мерцедес“ в посока областния град, предприел е маневра завой наляво, при което е ударен от изпреварващ го лек автомобил „Волво“ с водач 24-годишен жител на село Зимовина. От удара са пострадали водачът на товарната кола и возещите се работници в „Мерцедеса“. Мъжете на възраст 20г., 34г., 44г., 49г., 54г.и 60г. са прегледани и освободени за домашно лечение. Пробите на водачите за алкохол и дрога са отрицателни. Образувано е досъдебно производство.

Другият инцидент стана в 7:50 часа вчера в село Долно Войводино. 52-годишен от Бургас е управлявал влекач „Ивеко“ с полуремарке, на който е загубил контрола. Излязъл е вдясно извън платното и се е ударил в скат. Прегледан е и освободен за домашно лечение. Съставен му е акт.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Пи
    Пича с Москвича
    4 0
    13:06, 22 авг 2024
    Айде на курорт в картофения пояс
  • 2
    Км
    Кмета
    0 -1
    16:23, 22 авг 2024
    По пътя за Димитров град днес й там се чистеха храсти с резачки. Малко хора бяха останали от групата, половината бяха с жените си , няма ги контузените. Ако са изписани да се включват там при останалите.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини