От х:

Днес в x:

Сашо Кадиев и Ивелина Чоева вдигнаха сватба

Тя се състоя през уикенда

Телевизионният водещ Александър Кадиев и моделът Ивелина Чоева вдигнаха сватба. Събитието се състоя през уикенда сред лозята на българска винарна.

„Тя и той завинаги“, написа колежката на Сашо, Деси Стоянова, с която двамата водеха доскоро предаването „Преди обед“.

Сред гостите присъстваха също актрисата Евелин Костова и илюзионистът Дани Белев, познат на зрителите на bTV от „Фермата“ 6, който демонстрира своето изкуство.

Припомняме, че в края на юли Александър сподели в „Преди обед“ детайли за предстоящата си сватба с Ивелина. „Страшни скандали имаше вкъщи! Тя ме заплаши, че няма да се омъжи за мен!" По негови думи Чоева държала да имат сватбен танц, но не какъв да е, а танго. Сашо обаче казал, че това е пълен абсурд. Проблеми имало и с първоначалната идея на Кадиев да прекара ергенското си парти в компанията само на дъщеря си Катерина. Той обаче сериозно се разболял и се наложило да го приемат го във ВМА, където лежал няколко дни с вливания с антибиотици.

Що се отнася до медения месец на двойката - майката на Ивелина им подарила билети до Филипините. „Островите се намират под Япония, климатът е интересен. Има джунгли, плажове, красиво е. Ще си почиваме, ще се разхождаме и ще опитваме местна храна“, каза моделката в интервю.

Източник: http://life.dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини