От х:

Днес в x:

Кристиян Желев и Ивайло Тонев обличат екипа на баскетболния „Берое“

    Един от най-добрите играчи на баскетболния „Хасково“ през изминалите няколко сезона Кристиян Желев подписа първия си професионален договор. Хасковлията вече е играч на „Берое“. По този начин Кристиян ще дебютира в Националната баскетболна лига с екипа на старозагорци.

    Младежкият национал е направил добро впечатление на ръководството на „Берое“. Той натрупа солиден стаж в Българската баскетболна лига с екипа на мъжкия състав на „Хасково“ и в юношеското първенство с „Академик“ (Пловдив). Той бе част и от селекцията на България до 18 години, която спечели бронзовите медали на Европейското първенство в Скопие. Именно по време на шампионата на Стария континент Желев е влязъл в преговори с „Берое“.

    Старозагорци приветстваха новия си играч.

    „Талантливият хасковлия идва в Стара Загора, след като през последния сезон бе лидер на БК „Хасково“ в ББЛ и спечели бронзов медал със съотборниците си от „Академик Пловдив“ в шампионата при 19-годишните. Желаем му здраве, победи и незабравими мигове като играч на „Берое“, написаха от „Берое“.

    „Пожелавам му да има възможност да покаже качествата, които има. Нека има и късмет да се реализира в тази сфера. Това му е мечта и е време да я сбъдне“, коментира за Haskovo.net бащата на Кристиян и негов доскорошен треньор в БК „Хасково“ Янко Желев.

    Екипът на Haskovo.net научи, че освен Кристиян Желев, през новия сезон в „Берое“ ще играе и друг хасковлия – Ивайло Тонев.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини