От х:

Днес в x:

Какво се случва със „Саяна Хасково“?

Големи надежди, а в резултат плачевен старт. Така може да се определи началото на сезона за „Саяна Хасково“. В изминалите три кръга от новото първенство вицешампионът за 2023/2024 година спечели едва 1 точка. Допреди равенството с „Атлетик“ червено-белите дори бяха на дъното в класирането. Не че с тази точка са прокопсали кой знае колко.

Очакванията на феновете преди старта бяха големи. Надеждите бяха именно този път тимът да се класира във Втора лига. С този старт обаче ситуацията не е розова. Реалността, поне на този етап, е друга. Нищо чудно да се стигне и до отлив на публика.

А иначе селекцията бе гръмка. Привлякоха се играчи със солиден стаж, включително и в професионалния футбол. Нишката обаче на този етап някъде се къса. Дали футболистите все още не са навлезли в желания игрови ритъм, или просто конкуренцията е толкова силна. Не се знае. Факт е обаче, че резултатите са стряскащи за отбор, който има претенции за челните позиции. И ако загубата от „Гигант“ с 3:0 бе донякъде приелмлива, то поражението с 0:1 от новака „Свиленград“ и последвалото нулево равенство с „Атлетик“ изненадаха футболната общественост в Хасково.

Хейтъри винаги ще има. Те вече започнаха да пишат в социалните мрежи за оставки и за развяване на бялото знаме. В същото време има и привърженици, които продължават да стоят зад ръководство, треньорски щаб и футболисти. Така и трябва да бъде, защото именно подкрепата на феновете би могла в такъв тежък момент да даде нови сили на играчите.

Дали това ще се случи, предстои да видим. Именно тази седмица е поредният изпит пред момчетата на Живко Желев. В 4-ти кръг „Саяна Хасково“ приема лидера „Черноморец“. Трудна задача, но в същото време и преодолима.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    No
    Nostradamus
    1 0
    20:33, 20 авг 2024
    Не ни занимавайте с този измислен отбор. Хасково няма нищо общо с ментето Саяна, бивш Горски извор. Отборът на Хасково играе в А окръжна група.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини