От х:

Днес в x:

Зов за помощ! Млад мъж от Хасково се нуждае от средства за лечение

29-годишният Антон Петков от Хасково се нуждае трансплантация на бъбрек. Операцията ще се извърши в клиника в Беларус, където може да бъде намерен подходящ донор. Сумата за интервенцията обаче е непосилна за младия мъж.

Антон е диагностициран с хронична бъбречна недостатъчност преди по-малко от една година във Второ вътрешно отделение на хасковската болница. По време на изследванията мъжът разбира, че по рождение има само един бъбрек, който вече не функционира. Започва спешна хемодиализа, която се провежда три пъти седмично. След процедурите е отпаднал и не може да работи.

Антон е съвсем сам. Родителите му са починали. Няма братя и сестри. Няма и кой да му помага финансово. Единственият му шанс да оцелее е трансплантация на бъбрек в чужбина. Надежда му дават в клиника в столицата на Беларус – Минск. Има насрочен час за 11 ноември.

Сумата, необходима за лечението, е в размер на 80 000 евро. Всеки, който желае, може да помогне, като преведе средства по дарителската му сметка.

БАНКА ДСК

IBAN: BG65STSA93000030714261

BIC: STSABGSF

АНТОН ПЕТКОВ ПЕТКОВ

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Гр
    Гражданин
    48 -3
    15:30, 12 сеп 2024
    Помози Боже! Питам къде е е тази мръсотия -Държавата? За поредните избори пак ще се хвърлят милиони,а за болния човек ЗК няма 150К лв!! Срам и позор,да събират пак от бедните за бедния! Еб@ти Гасударството!
    • Ге
      Георги
      2 0
      21:10, 13 сеп 2024
      Стоите си в къщи и пак не гласувайте . Гласувайте за да се променят нещата , защото те пак разчитат на ниската избирателна активност , за да продължат пъклените си дела .
      Дебелата свиня , пожарникаря и .... още много други източиха милиарди , и не ги е еня за никой , използват ни като опитни мишки и си играят както си искат .
      А този човечец има нужда от помощ .
      Проклети да сте изедници !
      Амин .
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини