От х:

Днес в x:

Моторно шествие в Хасково с послание за безопасно шофиране

Мото клуб HASKOVO RIDERS MCC организира традиционна мотообиколка на Хасково с послание за безопасно шофиране и отговорно поведение на пътя от всички участници в движението. 

Тя ще се състои днес от 17:00 часа. В събитието ще участват народният представител Иван Минев и негови съмишленици, за които каузата ХАСКОВО - СТОЛИЦА НА МОТОРНИТЕ СПОРТОВЕ НА БАЛКАНИТЕ е приоритет. 

Традиционната мотообиколка на Хасково се осъществява със съдействието на Община Хасково. 

Мощните мотоциклети ще тръгнат от клубната къща и ще преминат през града по предварително обезопасен маршрут. По този начин участниците в шествието ще почетат паметта на своите колеги, станали жертва на безразсъдно шофиране и ще призоват институциите за по-бързо изграждане на писта Хасково на терена на бившето летище в Узунджово.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Ив
    Иван
    33 -7
    14:04, 17 авг 2024
    Не разбирам защо трябва статията да бъде реклама за пистички за самолети и други лигавщини на бандитската групировка ГЕРБ ? Ние вече ще се прощаваме с почетния председател бат Бойко , вие продължавате пропагандата . Тези момчета от клуба какво ги интересува пистата за състезания на Иван Минев и банда ? Техните мотори няма да стъпят там никога .
    • Защото тези същите които трият коментарите са платени ибрици на банда нехранимайковци
  • 2
    Ро
    рокер
    22 0
    17:23, 17 авг 2024
    народния представител спазили си обещанието да засади около 2000 дръвчета, последно търсише терен?
  • 3
    Пи
    Пичока
    13 -3
    17:51, 17 авг 2024
    Катили брат
  • 4
    Пи
    Пича с Москвича
    18 -1
    17:56, 17 авг 2024
    След много бира и кебапчета рев на мотори, каране на една гума смъркане на линий пушене на трева и изхождане в храстите направихте града ни по безопасен .
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини