От х:

Днес в x:

Тръбата на ул. „Банска“ пак протече, на сантиметри от скорошен ремонт

Изображение 1 от 5

    Етернитовият водопровод под ул. „Банска“ в Хасково отново протече, почти на същото място, на което имаше и голяма авария на 13-ти август. Тогава екипите на водното дружество поставиха муфа на мястото на теча. Сегашният пробив е на сантиметри от последната муфа, сложена преди няколко дни.

    Това видя екип на Haskovo.net на мястото на ремонта.

    Работниците сложиха дървени клинове, за да спрат изтичането на водата. Отгоре ще бъде поставена още една муфа. Заради новия теч е спряна водата на живеещите в района на училище „Св. св. Кирил и Методий“. Очаква се водоснабдяването да бъде възстановено до няколко часа.

    Голяма авария е отстранена и недалеч от село Димитровче, община Свиленград, съобщиха за Haskovo.net от ВиК-Хасково. Заради повредата са били без вода селата Райкова могила, Чернодъб, Мустрак, Студена и други. Там компрометираният стар водопровод аварирал непрекъснато и в района са се наложили няколко последователни ремонта.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      No
      Nostradamus
      7 -3
      20:09, 16 авг 2024
      Да работиш във ВиК е като да членуваш в клуб "За какво са ми ръцете". За справка - снимките по-горе. Тръбопровода прилича на игленик.
    • 2
      И
      И
      5 0
      10:10, 17 авг 2024
      Казва се в Хасково, на ремонта ремонт, некадърност голяма , а и най скъпата вода уж питейна , а не става за пиене ...
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини