От х:

Днес в x:

Двама ранени при катастрофи в региона са без опасност за живота

    Мотористът, който както вече писахме, пострада при сблъсък вчера е без опасност за живота, съобщиха от полицията.

    В сряда, в 7,30 часа на булевард „Никола Радев“, 68-годишен от село Винево е шофирал лек автомобил „Фолксваген“. Предприел е маневра навлизане в съседна лента, завой наляво и е отнел предимството на движещ се зад него мотоциклет „Хонда“, управляван от 38-годишен хасковлия. След удара, мотористът е настанен за наблюдение в МБАЛ Хасково. Съставен е акт.

    През денонощието е осъществено още едно произшествие в 13,45 часа след село Стойково в посока Харманли. 26-годишен от село Надежден с „Мерцедес“ е застигнал и ударил в задна дясна гума товарен автомобил „Мерцедес“ с водач 51-годишен хасковлия.

    След удара, леката кола е напуснала пътното платно вдясно по посоката си на движение. Товарният автомобил е косял тревата на банкета на пътното платно. От удара между тях е пострадал водачът на леката кола, който е настанен в хасковската болница, без опасност за живота. 

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Шо
      Шофьор
      3 -5
      11:12, 15 авг 2024
      Е как ще отнеме предимство на движещ се зад него? Значи моториста е тръгнал да го изпреварва! При двойна непрекъсната линия, в случая и двамата са виновни.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини