От х:

Днес в x:

Моторист пострада при катастрофа с „Фолксваген“ в Хасково

    Моторист пострада при катастрофа на булевард „Никола Радев“ в Хасково. Инцидентът стана около 7:20 часа днес.

    Мъжът на около 40-годишна възраст се е движел откъм квартал „Болярово“ в посока центъра на областния град. Пътят му обаче е бил засечен от лек автомобил „Фолксваген Голф“, шофиран от 69-годишния Мехмед Мюмюн от село Винево, община Минерални бани. Пред екип на Haskovo.net водачът на колата заяви, че е преминал напречно на булеварда, преминавайки от едната страна на пътя на другата, въпреки наличието на двойна непрекъсната линия. Той поясни, че изчаквал край близкия автосервиз, за да премине годишен технически преглед с колата си, но последвал сблъсъка.

    Раненият водач беше откаран с линейка в хасковската болница. Той трябваше да премине скенер за изясняване на състоянието му. По първоначална информация той не е тежко ранен.

    На мястото на инцидента имаше два полицейски патрула за изясняване на случая. Движението в района беше временно затруднено.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Ан
      антимишок
      43 -1
      10:39, 14 авг 2024
      И ко' като имало двойна непрекъсната линия?!За огромна част от народонаселението на областта „Правилника за прилагане на Закона за движение по пътищата "е абсолютно непозната „материя"!
    • 2
      Лу
      Лудия Макс
      19 -10
      11:05, 14 авг 2024
      Виновни са тези от автосервиза за прегледи, защото му са казали да чака отсреща имало е сутринта опашка и са подали сигнал на фолксвагена да влиза когато му е дошъл реда. После ни лук яли сеир гледат .
      • Ан
        антимишок
        35 -4
        11:27, 14 авг 2024
        А някой карал ли е турчина да спре в насрещното!А на теб,ако ти „подадат сигнал" да се хвърлиш от някой мост ще го изпълниш ли?
    • 3
      Ас
      Аскоо
      21 -5
      11:16, 14 авг 2024
      На тоз Мюмюн дано го одрусат здраво, интересно обаче и моториста дали е спазвал ограничение на скоростта. Знаем разбира се, че всички мотористи спазват правилата
    • 4
      Йо
      Йордан
      26 -2
      12:13, 14 авг 2024
      Да си ходи да си кара така на село, тъпака прост. Омръзнало ми е от такива нещастници.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини