От х:

Днес в x:

Вода извира от асфалт близо до Първа поликлиника в Хасково

    Вик авария е наводнила бул. "Освобождение" в близост до Първа поликлиника. Водата извира от дупка в асфалта и тече по посока центъра на Хасково. Аварията е възникнала сутринта. Екипи на водното дружество вече копаят, за да отстранят проблема. Заради аварията водоподаването в централната част на Хасково е спряно, но от ВиК се надяват до ранния следобед то да бъде възобновено. 

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Хи
      Химената
      10 -1
      16:37, 10 авг 2024
      На Нестле е водата ! Внимавайте в картинката !
    • 2
      До
      До ВИК
      16 -2
      16:48, 10 авг 2024
      На никого не пожелавам да си имат работа с ВИК! При една авария им звъних 10 пъти докато дойдат и водата , която течеше беше чиста е не "Нестле " разбира се! Тази вода я плащат обикновените потребители!
    • 3
      Ви
      ВИК за помощ до ВИК
      12 -1
      19:00, 10 авг 2024
      В целия град се копае. Когато питаме работниците защо не подменят цялата тръба по проблемния участък те отговарят, че ако подменят тръбите след време ще останат без работа когато се подменят в целия град. До ВИК моля подменят тръбите с нови, а когато работниците останат без работа поради липса на аварии в бъдеще ние гражданите сме съгласни да им плащаме заплатите до пенсия. По икономичност ще излезе вместо всяка година по няколко пъти да копаене в един и същ район без ефект.
    • 4
      Сх
      Схема
      12 -1
      19:55, 10 авг 2024
      Всичко е по схема ако ремонта е по скъп от дебита на теча го оставят да тече те месечните сметки на идиотите го поемат.Ако текне като Ниагарския водопад и се забелязва от далече.Тогава почват да копат и като направят дупката почват да се чешат по сърбаците или да си бъркат в носа щото инженера един и е в отпуск
    • 5
      Хи
      Химената
      8 -1
      21:03, 10 авг 2024
      Нестле скоро ще притежава 100 % от световните запаси от вода , както и от 98% от пикнята на всеки човек ! Можете да се осведомите в интернет.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини