От х:

Днес в x:

Разкриха грабеж и кражба, четирима са арестувани

Общо четерима души са били арестувани при два случая на грабеж и кражба в общините Димитровград и Свиленград, съобщиха от полицията.

Двама млади мъже са задържани за грабеж в Харманли. В 10 часа в четвъртък в управлението се е явила 44-годишна жена от Любимец, която заявила, че на 4-и този месец в района на паркинга на „Извора на нимфите“ в село Каснаково е бил нападнат сина й, който е на 17 години.

Двама млади мъже му нанесли побой, отнели му скъп мобилен телефон, а от врата са му отмъкнали 27-грамов златен синджир. В хода на издирвателните действия, полицаите са задържали двама харманлийци на 24 и 18 години. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

Мъж и жена са пренощували в ареста на управлението в Свиленград за кражба. Вчера в 02,26 часа на спешния телефон е подаден сигнал за кражба от дом на улица „Боримечката“ в Свиленград. Собственикът му заявил липсата на кожена чанта с пари. Полицаите установили, че в жилището е проникнато след натиск на прозорец. В хода на работата е задържан 35-годишен познайник на полицията от село Тянево, в когото е открита инкриминираната сума от 2500 лева. Като съпричастна към деянието е установена и 30-годишна любимчанка. Мярката на задържане и на двамата е до 24 часа по стартиралото досъдебно производство.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Bl
    Blessings
    9 0
    13:13, 9 авг 2024
    Евала правопис! Вие сте чЕ тЕ римата конници на апокалипсиса в журналистиката!
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини