От х:

Днес в x:

Трима пострадаха в две катастрофи в Хасковска област

Водачка пострада в пътен инцидент в Харманли в сряда, съобщиха от МВР. В 8,20 часа на кръстовището между булевард „България“ и улица „Балкан“, навлязло „Ауди“. 37-годишната водачка при завой надясно на светофара е загубила контрол над колата и с предна лява част е ударила чакащ на светофара „Фолксваген“ с водач харманлиец на 76 г.

„Аудито“ е продължило движението си и блъснало паркирана „Тойота“, след което е последвал удар в метална ограда и преобръщане в строителен ров. Младата жена е прегледана и освободена за домашно лечение. Съставен e акт.

8 часа по-късно на АМ „Марица“ при км.52 в посока Димитровград е възникнало произшествие с пострадали. 66-годишен от Асеновград се е движил с „Фолксваген“ и е излязъл вляво по посоката си на движение, ударил се е в мантинелата, завъртял се е вляво и в последствие е ударен в предната част от „БМВ“ с водач 39-годишен от Димитровград. От сблъсъка между тях са пострадали водачът на „Фолксвагена“ и возещата се при него 61-годишна жена от Асеновград. Двамата са прегледани и освободени за лечение в дома си. Образувано е досъдебно производство.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини