От х:

Днес в x:

Водач и пътничка са с опасност за живота при катастрофи

    Петима души пострадаха при пет катастрофи в Хасковска област през последните три дни, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

    Велосипедист е пострадал в инцидент на 9-и в Димитровград. В 11 часа на кръстовището между булевард „Ботев“ и улица „Беласица“, 63-годишен от село Крум се е движил с „Фолксваген“. При наличие на знак „Стоп“ е отнел предимството на 57-годишен велосипедист от Димитровград. Последният отказал да бъде настанен в болница, без опасност за живота.

    На следващия ден в Свиленград е установен водач с алкохол, осъществил произшествие в Свиленград. В 21:30 часа по улица „Княз Борис“ 34-годишен се е движил с колелото си, на който е загубил контрола и се е ударил в „Опел“ с водач мъж на 79 г. Тест с дрегер показал, че водачът на леката кола е с наличие на 1,34 промила алкохол. Велосипедистът е прегледан и освободен за домашно лечение. Съставен е акт.

    Два часа по-късно на пътя между селата Малък извор и Корен, 40-годишен от село Балкан, на ляв завой е загубил контрол над „Маздата“ си, напуснал е платното и се е ударил в дърво. Настанен е в хасковската болница с опасност за живота.

    Два пътни инцидента са осъществени вчера. Първият е в 10:30 часа в село Болярски извор. 15-годишен от селото е управлявал АТВ, отнел е предимството при включване в движението по общински път и не е пропуснал движещ се от лявата му страна лек автомобил „БМВ“ с водач 38-годишен от село Корен. Вследствие от удара е пострадал непълнолетният, който е настанен в хасковската болница без опасност за живота. Пробата на водача на леката кола показала наличие на метамфетамин. Задържан е до 24 часа.

    Второто ПТП е в 13:45 часа Димитровград на улица „Хасковска“, където се движила 42-годишна пловдивчанка с лек автомобил „Сузуки“. При маневра ляв завой от най-дясната лента е реализирала произшествие с товарен „Мерцедес“, управляван от 33-годишен от село Добрич. От удара между тях е пострадала возещата се в леката кола жена от Димитровград на 57 г., която е настанена за лечение в МБАЛ Хасково с опасност за живота.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ан
      антимишок
      4 -1
      11:52, 12 авг 2024
      Избийте се!Да ви е.а и 3 волтовата сган!
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини