От х:

Днес в x:

Марк Тремонти (Creed, Alter Bridge) обяви нов самостоятелен албум

Китаристът на Creed и Alter Bridge Марк Тремонти обяви издаването на нов албум със собствената си банда, която носи простичкото име Tremonti. Тавата е озаглавена „The End Will Show Us How“ (Краят ще ни покаже как) и го очакваме в началото на следващата година – 10 януари. Издатели са Napalm Records. Марк сподели и водещия сингъл от албума – „Just too Much“ (Просто прекалено много) – доста приятна песен, към която получаваме и видеоклип. 

Страхотни китарни рифове, но и доста интересен вокал. Ако харесвате Тремонти като вокалист – това е шансът да му се насладите напълно, тъй-като в другите му групи Марк е в ролята на бек вокалист, заради титулярите Скот Стап и Майлс Кенеди.

В албума „The End Will Show Us How“ Марк Тремонти е подпомаган от музикантите Ерик Фридман (китара), Танър Кийган (бас) и Раян Бенет (барабани). Продуцент на новия албум е Майкъл Баскет. Получаваме общо 12 песни, а в началото на новата година групата ще се отправи и на европейско турне, в подкрепа на албума. Чудесни новини за феновете. Очаква се турнето да не е само в Европа, но подробностите ще бъдат съобщени на по-късен етап.

Междувременно Марк е на турне с Creed, които наскоро се събраха повторно и правят фурор. В момента те свирят в САЩ, като са предвидени концерти до декември месец.

Колкото до Alter Bridge – там има лек застой. Групата беше на турне през 2023 година, но комбинацията от различни фактори – повторното събиране на Creed, самостоятелния албум на Тремонти и силната солова дейност на самия Майлс Кенеди – означава, че конкретно тази банда в момента е в низходящ период.

Източник: www.zrock.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини