От х:

Днес в x:

Възрастни хасковлии извиха голяма опашка за пенсии пред централната поща

Изображение 1 от 3

    Същинско стълпотворение настана тази сутрин пред централната поща в Хасково. Възрастни жени и мъже се бяха струпали на стълбите и по тротоара, за да получат пенсиите си в първия ден от изплащането чрез пощенските станции.

    За пропускане на хората в сградата беше създадена организация.

    Пенсионерите, които получават парите си по банков път, ще получат своите пенсии днес. Изплащането на пенсиите чрез пощенските станции продължава до 20 август, съобщиха от Националния осигурителен институт (НОИ).

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Об
      общински чиновник
      22 -15
      10:23, 7 авг 2024
      Тези хора имат носталгия от соц. времената, когато са били млади и са се редели на опашки за всичко. Сега сами си създават опашка за да си припомнят младините, да чуят нова лакърдия и да прихванат някой летен вирус.
      • Ка
        Кауня
        34 -14
        10:30, 7 авг 2024
        Тези хора ако не бяха,днес България нямаше и вода и ток да имате,срам и позор да се редиш на опашка за пенсия от "жълти стотинки"
      • Ха
        Хасковоу
        14 -18
        11:12, 7 авг 2024
        Каунь и като имаме и ток и вода сега защо ги плащ... Виж коментара
      • Гл
        Глас в пустинята
        12 -3
        11:19, 7 авг 2024
        Каунчо на тези пенсионери родителите-им имат заслугата да имаш днес ток и вода,и да има къде децата им да живеят и работят,а относно реден-ето на опашка за да си вземат пенсиите е нещо друго,и това е,че не-могат да боравят с банкови карти защото наистина те си живеят в онова време когато са се подписвали на ведомостта за да получат месечната си заплата от там където са работили преди да се пенсионират.И още нещо стига с това кои какво построил за да имало днес ток и вода,не се е строила инфраструктура само в България,а това се е правило във всички цивилизовани държави,ама там не се редят пенсионерите на опашка за-да си вземат месечните пенсии,интересно защо ли.
      • Ка
        Кауня
        8 -1
        17:54, 7 авг 2024
        Ако,ако,ако той и Ботев ако имаше каска и Левски ботуши....ако бяхте с акъла си до сега щяхте за 35г да надминете Швейцария,но освен на 3ти март да веете байрака и на Коледа и Великден да ходите в черква, другото е кръчми,гьобеци и алъш-вериш! Да му мислят децата ви!
    • 2
      Ян
      янко димитров
      6 -4
      14:19, 7 авг 2024
      пенсийте се получават до 20 число, не вярвам някой от опашката да е толкова на зор. а за банковите карти не им се дават пари на банката за подръжка на карта, аз давам по 68 лв. на година което е много.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини