От х:

Днес в x:

Арестант загина при опит да избяга от Районното управление в Димитровград

    Труп на мъж е бил открит рано тази сутрин пред Районното управление в Димитровград. Това потвърди за Haskovo.net директорът на ОД МВР - Хасково Иван Расоков. 

    Според източници на Haskovo.net тялото на мъжа е било открито около 5 часа тази сутрин пред сградата на полицията в Бригадирския град. По първоначална информация мъжът е бил арестуван за 24 часа. Той направил опит да избяга като се промушил през решетките на ареста. При опита за бягство арестантът скочил от 4-тия етаж. Загинал е на място.

    По случая се води разследване, потвърдиха от полицията. По непотвърдена информация българският гражданин е бил задържан за трафик на мигранти. 

    Органите на реда извършват и вътрешна проверка как загиналият е успял да се промуши през решетките на ареста. Към момента няма данни той да се е опитал да ги разбие. 

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      До
      дознател Светулкова
      20 -4
      11:02, 4 авг 2024
      Трафиканта на хора е бил фен на анорексията 50 кила с дрехите. Ако една от главите е голяма също не може да се излезе през решетките. но при този лучай не . В последният момент е разбрал че е забравил чаршафа си в килията и не е имал възможност да го ползва за парашут или въже .Ако е бил малко по пълен щял да се отърве само с натъртване и синини.
    • 2
      Хи
      Химената
      17 -3
      13:08, 4 авг 2024
      Ако както подобава за мите касаба да ги бият от 12 до 6 сутринта нямаше да стане така.
    • 3
      То
      Този
      9 -1
      19:10, 4 авг 2024
      е ядосал ченгелите или не си е платил достатъчно да излезе на свобода
    • 4
      Ст
      Странно
      15 -1
      21:09, 4 авг 2024
      От 5тата снимка се вижда,че е паднал под 2рия или 3тия прозорец от западната част на сградата,но на тези прозорци няма външни решетки,както се вижда.Ако са вътрешни,то как се отваря прозореца на вътре.Не се вижда да има и отворен прозорец,едва ли той го е затворил след като се е промушил през решетките.Преди време,арестантските килии бяха от другата страна на сградата и прозорците гледаха към вътрешния двор,а тези прозорци от снимките бяха от кабинети на дознатели.И как е мислил да избяга от 4тия етаж? Или се е хвърлил сам или някой му е помогнал.Определено има какво да се разследва.
    • 5
      Ка
      Калин
      12 -1
      21:36, 4 авг 2024
      Щом е за 24ч. е бил в килията долу срещу дежурния.Ако се е промушил през решетките и иска да бяга защо ще се качва на последния етаж а няма да разбие някой кабинет на втория и да скочи от там или по перваза да стигне до водостока.А и дежурния да не го усети явно е спал. На снимка в друг хасковски сайт се вижда че западното крило на третия прозорец е отворено.Или се се самоубил или са го хвърлили.
      • Ст
        Странно
        12 -2
        23:43, 4 авг 2024
        Ако е бил в мамунарника,дежурния не може да не е чул или видял ,защото в тази жега вратата със сигурност е била отворена.Дали човека не починал от побой и да е хвърлен за да се заличат следите?Дори да не е така,факта че е минал през решетките незабелязано,стигнал е до 4тия етаж,отворил е кабинет и се е хвърлил/не може да става и дума за опит за бягство със скок от над 10 м./,говори за сериозни пропуски в работата на полицаите.Вероятно всичко ще се прикрие,както когато пуснаха турския шофьор убил момчето до борса Марица.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини