От х:

Днес в x:

Търсят учители и инженери в Хасково

Свободни работни места за 4-ма учители обявиха от Бюрото по труда в Хасково. Търси се преподавател в начален етап - от 1-ви до 4-ти клас. Учител по топлотехника, такъв по електроника и електрообзавеждане, както и преподавател по компютърни системи и технологии също са търсени от образованието в Хасково. За всички свободни работни места се изисква висше образование по конкретната специалност.

21 свободни работни места са обявени и за инженери. Става въпрос за специалисти в сферата на индустриалните машини, химически процеси, автоматизация на производството, енергетици и механици. Отново изискване към всички кандидати е да имат висше образование по съответната специалност.

Отново изключително търсени на пазара на труда в Хасково са шофьорите. 31 са свободните позиции, обявени от Бюрото по труда. Търсят се водачи в международния транспорт, на училищен автобус и лекотоварен автомобил.

Голям брой работни места са обявени в сферата на производството. Сред търсените служители са оператор- машини, пакетировачи, пълначи, електрозаварчици, шлосери и други.

Много свободни места са обявени и в сферата на услугите. Глад на пазара на труда в Хасково има за различни служители – продавач-консултанти, рецепционисти, крупиета, сервитьори, бармани, готвачи, касиери и други.

Общо свободните работни места, обявени от Бюрото по труда в Хасково за тази седмица, са 249.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Да
    Да
    22 -2
    09:16, 4 авг 2024
    търсят. Знаем ги наизуст всички л-а-й-н-а-р-и
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини