От х:

Днес в x:

Спукан водопровод превърна бул. „Илинден“ в река

    Спукан водопровод на ул. „Беласица“ в Хасково превърна бул. „Илинден“ в река, видя екип на Haskovo.net. Течовете са високи по 20 сантиметра и изтича огромно количество вода.

    Аварията се намира до СУ „Св. Паисий Хилендарски“, на десетина метра от кръстовището на ул. „Беласица“ и бул. „Илинден“.

    Водата е заляла платното на бул. „Илиниден“ чак до кръстовището с бул. „Васил Левски“. Водата е на нивото на бордюрите и движението е силно затруднено. Залято е и самото кръстовище между двата булеварда.

    „Течът започна около 9.00 часа сутринта. Обадихме се на ВиК, но все още не е дошъл екип. Изтичат стотици кубици бистра питейна вода. На 6 лева за кубик това е безумие“, възмущаваха се живеещи на ул. „Беласица“.

    „Наш екип вече пътува към мястото на аварията. Досега не е получаван официален сигнал от граждани. Научихме за аварията от вас“, казаха от ВиК за Haskovo.net около 10,30 часа.

    За още един плануван ремонт съобщават от водното дружество.

    Поради превключване към нов водопровод на улица „Генерал Колев“, който се изгражда по проект на община Хасково, днес ще бъде нарушено водоподаването в района на улиците „Дунав“, „Генерал Колев“, „Узунджово“, бул. „В.Левски“.

    Очаква се работата да приключи до края на деня, казаха от ВиК. Все още не е ясно докога ще успеят да отстранят голямата авария на ул. „Беласица“.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ан
      Анализатор
      5 -1
      12:20, 1 авг 2024
      Ако съветничката хореограф-режисьор, която си паркира безплатно колата по тротоарите, без да плаща синя зона до читалище "Заря" беше паркирала там, колата щеше да попречи да се пукне водопровода....
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини