От х:

Днес в x:

Кървавата атака в Англия: Две убити деца и общо 11 ранени

Кой е извършителят и какви са неговите мотиви

Две деца са убити, а още 11 души - ранени, при жестокото нападение с нож в английския град Саутпорт. Те са били атакувани от 17-годишен младеж по време на ваканционен семинар за танци и йога на тема „Тейлър Суифт“. Шест от децата и двама възрастни са в критично състояние.

Две деца загинаха, други 9 са ранени по време на атака с нож в Англия (ВИДЕО+СНИМКИ)

Властите отхвърлят версията за терористичен акт, но все още не се съобщават други мотиви. Извършителят е бил арестуван бързо. Пристигнал е с такси от съседен град, в който живее, като е напуснал превозното средство, без да заплати дължимата сума. Според полицията той няма съучастници.

В първата седмица от лятната ваканция на учениците непълнолетният нападател нахлува в залата за танци и напада децата на възраст между 6 и 11 години. Някои от родителите, дошли да вземат децата си, станали свидетели на престъплението, тъй като всичко се е случило в последните минути на семинара.
Предполага се, че вратата е била отворена заради горещото време. Някои от ранените деца успели да избягат на улицата. Един от ранените възрастни е бизнесмен, чийто офис е в близост до мястото на семинара.

Членове на кралското семейство и политици изказаха съболезнования на близките на убитите.

 

Източник: nova

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини